Outside the Huddle

Watergirl

Watergirl

AFC Champion

One more

2017. január 23. - Watergirl

A New England Patriots történelme során kilencedik alkalommal nyerte meg az AFC konferenciadöntőjét és került be ezzel a Super Bowlba, miután 36-17-re megverték a Pittsburgh Steelerst.

… avagy megérte fennmaradni.
afc_champion.jpg

A Houston Texans elleni tragikus játék után a rutinosabb Patriots szurkolók számíthattak rá, hogy Brady nem bocsátja meg saját gyengeségét, és mint mindig, ezúttal is a soron következő csapat szenvedi el a haragját.

Rajta kívül élete formáját hozta Chris Hogan is (bár a labdaejtések árnyalták a remek teljesítményt), TD-t szerzett Edelman, és Blount is hozta az alapszakaszban megszokott eredményeit. A falra alig lehet panasz, Logan Ryan folytatni tudta, amit az elmúlt hetekben elkezdett, így mindössze a sok Steelersnek ajándékozott first down miatt durcázhattam kicsit – persze ez az én bajom, miért várok mindig 110%-ot…

Brady Facebook posztja a meccs előtt:

„My family, my friends, my teammates, my coaches, Pats nation, my schools, our fans... I'm playing for you today. LET'S GO”

Meg is köszönte a győzelmet mindenkinek, és egyértelművé tette, hogy a csapattársai jelentik a motivációt. Bill Belichik is elégedett a nagyszerű játékosaival, 50 percig (!) remekül játszottak. :) Nagyon szép pillanatok voltak ezek, megdolgoztak érte a srácok, különösen Brady szezon eleji négy meccses eltiltása fényében jelentenek sokat, amire Robert Kraft célzott is köszönöbeszédében.

Ma még van idő ünnepelni, örülni a rekordok hosszú sorának, holnap pedig új hét, új meccsre kell készülni: két hét múlva Houstonban Super Bowl LI az Atlanta Falcons ellen!

A bejegyzés trackback címe:

https://watergirl.blog.hu/api/trackback/id/tr9012146945
süti beállítások módosítása