Outside the Huddle

Watergirl

Watergirl

Ágyban, párnák közt

2017. január 30. - Watergirl

Már csak hatot kell aludni (kivéve, ha valaki vasárnap délután még szundizik egyet a meccsre készülve), és itt az 51. Super Bowl. A héten minden amerikai focival foglalkozó – vagy szinte bármilyen amerikai – médium ezzel foglalkozik majd, én viszont most arról szeretnék megemlékezni, aki nem lehet ott.

usatsi_94696821.jpg

Tovább

Gronkowsbees

Rob Gronkowski hetek óta sérültlistán van, november óta tudjuk, hogy idén már nem lép pályára, függetlenül attól, meddig menetel a csapata. Temérdek szabadidejét láthatóan igyekszik hasznosan, de legalábbis tartalmasan tölteni, a rehabilitáció közben ugyanis időt szakított arra, hogy szinkronszerepet vállaljon egy rajzfilmben.

gronkreturn.jpg

Tovább

Kakasviadal

Egy mumussal kevesebb

A címként szolgáló erőltetett szóvicc (amiért ezúton is elnézést kérek mindenkitől) a Sólymok és a Halászsasok meccsére utal, ami két okból foglalkoztat ennyire: az elejtett megjegyzésem miatt, miszerint nem szeretnék Patriots-Seahawks SB visszavágót, és a végeredmény figyelemreméltó fogadtatása miatt.
0541950001484169533_filepicker.jpg

Tovább

One more

Kínkeserves bikaviadal

Ahogy korábban írtam, a playoff következő, Patriotsot is érintő kérdése igazából nem az volt, hogy megverik-e a Texanst, hanem az, ki lesz a divíziódöntős ellenfél, ha túl lesznek ezen a meccsen. Hozták is a papírformát, 34-16-ra győztek a Gillette Stadionban. Na de hogyan?
16105560_1385923004782047_4075270893747696671_n.jpg

Tovább

Elúszott rájátszás

Az "Oldalvonal" menüpont bejegyzéseinek nagy része valószínűleg azt bizonyítja majd, hogy a ligának sem humora, sem emberi oldala, így első ideillő posztként azonnal egy kivétellel erősíteném a szabályt. Mi történik, ha néhány túl magabiztos, túlfizetett, fiatal és sikeres sportoló pontosan úgy használja a közösségi oldalakat, ahogy minden más korukbeli?

tt-twitter-hed-2014.jpg

Tovább

Wild Card

Hogyan tovább?

Lezajlottak az első Wild Card mérkőzések, ami azt jelenti, már tudjuk, hogy a tegnap még jól megérdemelt pihenését töltő Patriots ki ellen lép pályára szombat éjszaka, és az is kiderült, hogy a legnagyobb Super Bowl-mumus idén nem jelent fenyegetést.
wc2016.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása