Outside the Huddle

Watergirl

Watergirl

Elúszott rájátszás

2017. január 09. - Watergirl

Az "Oldalvonal" menüpont bejegyzéseinek nagy része valószínűleg azt bizonyítja majd, hogy a ligának sem humora, sem emberi oldala, így első ideillő posztként azonnal egy kivétellel erősíteném a szabályt. Mi történik, ha néhány túl magabiztos, túlfizetett, fiatal és sikeres sportoló pontosan úgy használja a közösségi oldalakat, ahogy minden más korukbeli?

tt-twitter-hed-2014.jpg

Nos, az NFL épp unatkozó statisztikusai (a playoffra a szokott munkamennyiség töredéke jut, hiszen "csak" 12 csapattal foglalkoznak) esetleg kifigurázzák a magamutogató bejegyzést...

Az előzmény:

boatgate.jpg

Lássuk be, ez egy sajnálatos mód tipikus (kicsit sztereotip) fotó sikeres, vagy magukat sikeresnek valló huszonévesekről. Nagyrészt ugyan a Giants elkapóit láthatjuk, de szerepelhetnének rajta akárkik, hasonló mentalitással.

A kínos pózolás és feszítés mellett már annak fényében is humorossá vált a kép, hogy ezek a kemény arcok aztán csúnyán kikaptak a Packerstől, ráadásul a vereségben az elkapók is komoly szerepet vállaltak. Ezt a ziccert még az NFL sem hagyhatta ki:

boatgate_1.jpg

Az már igazán csak hab a tortán, hogy állítólag a fotón (többek közt) szereplő Odell Beckham Jr. kapcsán ma már a következő, egészen más hangulatú kép terjedt a neten...

15965234_10154006050101431_1867874419642117605_n.jpg

Ui. preventív jelleggel: Igen, keserű pirula a két Super Bowl vereség, a csapattal még sincs semmi problémám, ez a fajta viselkedés bárki mástól is hasonlóan cinikus reakciókat váltana ki belőlem. Szóval pacsi Nektek is, Giants szurkolók, és fel a fejjel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://watergirl.blog.hu/api/trackback/id/tr5712114207
süti beállítások módosítása